Phytosun Arôms Rozmaryn Cineola Essential Oil (Rosmarinus Officinalis) Organic 10 ml
Rozmaryn Cineola Essential Oil (Rosmarinus Officinalis) Organic 10 ml to w 100% czysty i naturalny olejek eteryczny zdefiniowany biochemicznie i botanicznie (BBDE). Przyczynia się do prawidłowego funkcjonowania wątroby, pęcherzyka żółciowego i jelit.
Organ produkujący: gałązki.
Specyfika biochemiczna: 1,8 cineole, kamfora (5-15%).
Certyfikowane rolnictwo ekologiczne. Kontrola FR-BIO-01.
Dorośli: 1 kropla 3 razy dziennie na neutralną tabletkę.
Nigdy nie należy przyjmować więcej niż 2 krople na dawkę i nie więcej niż 8 kropli na dobę.
Nie należy przekraczać zalecanej dawki dziennej ani stosować przez dłuższy czas.
Należy przyjmować jako dodatek do zróżnicowanej i zbilansowanej diety oraz zdrowego trybu życia.
Nigdy nie przyjmować czysto doustnie bez nosidełka.
Nie stosować u kobiet w ciąży i karmiących piersią, osób z epilepsją lub drgawkami w wywiadzie, osób nadwrażliwych na olejki eteryczne.
Nie zaleca się w przypadku kamicy żółciowej.
Nie stosować u dzieci, chyba że jest to wskazane z medycznego punktu widzenia.
Przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci.
Przechowywać szczelnie zamknięte i z dala od ciepła.
Huile essentielle de Romarin à cinéole Bio* (Rosmarinus officinalis).
*Ingrédient issu de l'Agriculture Biologique.
Composition | Dose journalière pour 3 gouttes |
Romarin à cinéole | 99 mg |
Kod EAN | 3595890245480 |
Kształt | Olej |
Prezentacja | Butelka |
Pojemność | 10 ml |
Odkryj markę
Phytosun Arôms to ekspercka marka aromaterapeutyczna, która opracowuje olejki eteryczne, oleje roślinne i hydrolaty aromatyczne.
Olejki eteryczne Phytosun Arôms są w 100% czyste i naturalne. Co więcej, na każdym opakowaniu znajduje się informacja o pochodzeniu i naturze olejku eterycznego (dokładny gatunek botaniczny, organ wytwarzający, specyfika biochemiczna).
Marka Phytosun Arôms posiada certyfikat Ecocert dla swoich organicznych olejków eterycznych, co jest gwarancją ścisłej zgodności ze specyfikacjami mającymi zastosowanie do produktów pochodzących z rolnictwa ekologicznego.