
Léro Joints Opakowanie 3 x 30 Kapsułek

|
Dostawa od 4 do 9 dni za 25,88 zł Darmowa od 298,98 zł |
|
Dostawa od 3 do 4 dni za 56,33 zł |
|
Dostawa od 1 do 2 dni za 73,73 zł |
Léro Joints Opakowanie 3 x 30 Kapsułek to suplement diety, który działa na stawy.
Produkt ten pomaga utrzymać komfort stawów.
Mangan i cynk odgrywają istotną rolę w utrzymaniu prawidłowej struktury kości.
Miedź wspiera zdrową tkankę łączną, zapewniając wytrzymałość i elastyczność struktur ciała.
Witamina B6 przyczynia się do prawidłowego metabolizmu białka i glikogenu, pomagając organizmowi efektywniej wykorzystywać energię.
Wreszcie, połączenie witaminy E, cynku i selenu działa jak potężna tarcza przed stresem oksydacyjnym, chroniąc komórki i pomagając zachować ogólne dobre samopoczucie.
1 do 2 kapsułek dziennie, przyjmowanych z posiłkiem, przez 3 do 6 miesięcy, z możliwością przedłużenia.
Nie może zastąpić zróżnicowanej i zbilansowanej diety oraz zdrowego stylu życia.
Przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci.
Nie przekraczać zalecanej dawki dziennej.
Przechowywać w temperaturze poniżej 25°C z dala od światła i wilgoci.
Huile de poissons - Gélatine de poissons, Affermissant: glycérol - Épaississant mono et diglycérides d'acides gras - Emulsifiant: sorbitan monoléate, Polysorbate 80 - d,l-alpha-tocophéryl acétate (Vitamine E) - Sulfate de zinc - Arôme naturel de citron - Antioxydant : Extrait de romarin - Pyridoxine chlorhydrate (Vitamine B6) - Sulfate de manganèse - Calcium D – Pantothénate (Vitamine B5) - Colorant : Oxydes de fer - Sulfate de cuivre - Sélénite de sodium.
Kod EAN | 3661729024424 |
Kształt | Kapsułka |
Prezentacja | Partia |
Pojemność | 3 pudełka po 30 kapsułek |
Odkryj markę

Laboratoire Léro oferuje rozwiązania dostosowane do codziennego samopoczucia, poprzez gamę suplementów diety łączących kwasy omega 3 pochodzenia morskiego, witaminy i pierwiastki śladowe.
Léro zapewnia proste i skuteczne rozwiązania, z poszanowaniem rygorystycznego i jakościowego podejścia. Formuła galenowa (kapsułka softgel) produktów Léro została wybrana ze względu na łatwość podawania, kompatybilność ze składnikami, optymalną biodostępność i tolerancję, stabilność, doskonałe zachowanie zawartości i dokładne dawkowanie