Kolagen Morski Nutri-Co Typu I i II o Smaku Brzoskwiniowym 190 g

Nutri&CoKolagen Morski Nutri-Co Typu I i II o Smaku Brzoskwiniowym 190 g

Doypack o 190 g
137,59 
Cena za kg/l : 724,16 zł
Wyprodukowano we Francji
Artykuł tymczasowo niedostępny
Opis
Sposób użycia
Skład
Szczegóły
Opis

Kolagen Morski Nutri-Co Typu I i II o Smaku Brzoskwiniowym 190 g to suplement diety na bazie kolagenu i witaminy C.

  • Witamina C przyczynia się do prawidłowego tworzenia kolagenu w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania skóry, chrząstki i kości.
  • Kolagen poprawia elastyczność, napięcie i teksturę skóry.

Jego wysoka jakość gwarantuje doskonałą rozpuszczalność, dzięki czemu można go łatwo i przyjemnie dodawać do różnych preparatów, gorących lub zimnych napojów. Produkt ten jest idealnym sprzymierzeńcem w codziennym wspieraniu zdrowia skóry i stawów, oferując praktyczne i smaczne rozwiązanie.

Wyprodukowano we Francji.

Sposób użycia

Wsyp 2 strąki (6 g) do wysokiej szklanki i dodaj 200 ml wody, herbaty lub ulubionego napoju. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Nie przekraczać zalecanej dziennej dawki.

Kobiety w ciąży i karmiące piersią powinny zasięgnąć porady lekarza przed przyjęciem jakichkolwiek suplementów.

Nie może zastąpić zróżnicowanej i zbilansowanej diety. Spożywać jako część zdrowego stylu życia.

Przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci.
Przechowywać w suchym miejscu, z dala od źródeł ciepła i światła.

Skład

Mix collagène marin hydrolysé [(Collagène HMG® (type I), Cartidyss® (type II) (Poisson)] ; Arôme naturel de pêche, Agent de charge : Gomme d'acacia, Acide ascorbique (Vitamine C).
Fabriqué dans un atelier utilisant : lait, gluten, soja, œuf.

Valeur nutritionnellepour 3 gpour 6 g% AR*
Collagène HMG2,5 g5 g-
Collagène Cartidyss250 mg500 mg-
Vitamine C12 mg24 mg30%

*Apports de Référence.

Szczegóły
Kod EAN 3770012764449
Kształt Proszek
Prezentacja Doypack
Pojemność 190 g

Odkryj markę Nutri&Co

×
Obsługa klienta
Zamknięte
Obsługa klienta
+33 9 80 80 29 11
Od poniedziałku do piątku / 9h à 17h